A Legjobb Online Fogadás Magyarországon 2022

Az alábbi leírást azért készítettük, hogy megmutassuk, az online fogadás Magyarországon legális-e, illetve, hogy mi lehet az oka, hogy a magyar fogadók inkább a nemzetközi üzemeltetésű oldalakat részesítik előnyben a monopolhelyzetben lévő Szerencsejáték Zrt.-vel szemben. Illetve még szó lesz sok másról is a következőkben.

Ezen az oldalon hasznos információkat találsz, ideértve:

 • Az online fogadás magyarországi törvényi szabályozásának részletei
 • Információk arról, hogy lehet befizetni a magyar fogadási oldalakon
 • Leírás a legnépszerűbb magyar sportokról, az azokra való fogadásról

Fogadj kedvenc sportodra az egyik ajánlott magyar fogadási oldalon:

A legjobb online sportfogadási oldal magyar fogadóknak – 2022. Május

Sportfogadás online

A játékosok Magyarországon megtehetik tétjeiket a legjobb hazai online bukmékereknél és a vezető nemzetközi szolgáltatóknál is. Sőt, ha új fiókot nyitnak, még üdvözlő bónuszt is kaphatnak. Ezen az oldalon minden információ megtalálható ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki az online fogadásaidból.

Mely sportokra fogadjak?

Ahhoz, hogy meg tudd határozni, hogy melyik sportokra érdemes fogadnod, előbb azt kell megállapítanod, hogy te, mint sportfogadó milyen személyiség vagy. Látni fogod azonban, hogy nincsen egy nagybetűs sport sem, ami a fogadás Szent Grálja lenne. Ugyanakkor vannak olyan győzelmi esélyek és fogadási taktikák, amelyek az adott sportágra vonatkozóan változnak. A következőkben pedig segítséget nyújtunk ahhoz, hogy megtaláld a számodra ideális sportot, és hogy megtaláld a legjobb, törvényes online bukmékert Magyarországon.

Hogyan fogadjunk online? A 2021-es leírás

A következő leírást úgy állítottuk össze, hogy minden lényeges információt megkapj azzal kapcsolatban, hogyan érdemes fogadni az Interneten. Melyik fogadási oldalakon fogadjunk? Hogyan kell fiókot nyitni? Ezt az öt lépést kövesd a sikeres fogadáshoz:

 • Lépés1

  . Ismerd meg a játékszabályokat.

  Amikor megteszel egy tétet egy bukmékernél, azért teszed, hogy pénzt nyerj. Fogadásnál a kifizetett összeg így épül fel: NYEREMÉNY = TÉT x ODDS (szorzó). Tehát ha felteszel a Debrecen Eac-re 10 dollárt, hogy legyőzi az SZTE-Szedakot 2.5-ös szorzóval, és a Debrecen nyer, akkor 10x2.5 = 25 dollár lesz a nyereményed. Természetesen lehet fogadni több mérkőzésre is a kombinált tétek segítségével.

 • Lépés2

  Válaszd ki a megfelelő sportfogadási oldalt.

  Ahhoz, hogy online fogadj, regisztrálnod kell egy online fogadási oldalra. Hogy megfelelőt válassz, érdemes összevetni a bónuszokat, hogy lásd melyik számodra legkedvezőbb, főleg az első befizetés esetében. Fontos azt is megnézni, hogy milyen be- és kifizetési lehetőségek érhetők el az adott oldalon. Javaslatunk, hogy PayPal, Skrill, Neteller használatát biztosító bukmékert válassz.

 • Lépés3

  Hozd létre a fiókod.

  Ez egy egyszerű lépés. Válaszd ki a neked rokonszenves sportfogadási oldalt: Betclic, Bwin, Unibet és add meg a szükséges adatokat (név, cím, email cím, felhasználónév, jelszó, stb.). A fiók létrehozásáról emailt kapsz majd.

  A tényleges fogadás megkezdéséhez pedig az kell, hogy megtedd az első befizetésed. Ha valamelyik e-pénztárcát (PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz), vagy alternatív fizetőeszközöket (Paysafecard, Bitcoin, Boku) használsz, akkor azonnal megjelenik a befizetésed. Hasonlóan működik a bankkártyás feltöltés is, az utalásos kicsit hosszabb időt vehet igénybe.

 • Lépés4

  Tedd meg tétjeid online.

  Jelentkezz be a létrehozott fiókba, és válaszd ki a mérkőzést, amire fogadni szeretnél. Például a Debreceni Eac – SZTE-Szedeak mérkőzésnél ki kell választanod, hogy szerinted ki nyer, és meg kell nézni, hogy milyen szorzókkal lehet fogadni. Ezután válaszd ki a tét összegét (elsőre valami kisebbet válassz) és kattints a megfelelő gombra.

 • Lépés5

  Fizettesd ki a nyereményed

  A nyeremények kifizetése általában könnyen elvégezhető minden fogadási oldalnál és számos csatornán keresztül lehetséges: PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Bitcoin, Boku, banki utalás.

Online sportfogadási tippek

 • Kövesd a sporthíreket. A sportfogadás esetében a sportokkal kapcsolatos hírek rendszeres követése egy hasznos hobbivá válhat: egyrészt szórakoztat, másrészt pedig megismerheted a tabella állását, a bajnokság menetét, és az ellenfeleket és játékosaikat.

 • Ismerd meg a különböző téteket. Ezzel elkerülhetővé válik az, hogy az egyik legbutább hibát: a rossz tét megtételét. Sajnos ez egy általános hiba, és sokkal gyakrabban előfordul, mint hinnéd, és igencsak frusztráló. Azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen nézd át alaposan a tétek típusát, részleteit. Sokat számíthat az a fél perc a kiválasztott tét elmentése előtt!

 • Értsd meg, hogyan működik a nyereség és a szorzók. Kezdőként nagyon fontos, hogy megértsd mi a különbség a szorzók és a nyeremény között. A szorzók, vagy oddsok azt mutatják meg, hogy mennyi a teljes kifizetett összeg, amibe a tét összege is beletartozik. A nyereség pedig az az összeg, ami a tényleges nyereséged a kifizetésből. Valahogy így számolhatod: felteszel egy 100 dolláros tétet 1.5 szorzóval. Ha nyersz, akkor a nyereményed 150 dollár. Ez azonban tévedés! A nyereséged valójában csak 50 dollár, mivel visszakapod a 100 dolláros téted és az 50 dollár nyereséged.

 • Körültekintően válaszd ki a bukmékered. Mindenképpen megbízható, jó nevű fogadási oldalt válassz az online sportfogadási tevékenykedésedhez, amely ugyanakkor törvényesen nyújtja szolgáltatásait Magyarországon is. Ehhez az adott cégnek licencet kell szerezni, és jelenleg csak tizenöt ilyen szolgáltató van a több száz aktív operátor között!

 • Kezdd kicsiben. Amíg úgy érzed, hogy nem vagy teljesen biztos abban, hogy hogyan működnek a tétek, addig inkább csak kisebb összegekkel játssz. Még jó, hogy a sportfogadásban gyakran a legegyszerűbb tétek a legnyereségesebbek.

 • Határozz meg anyagi kereteket. Mielőtt nekivágnál a fogadásnak, fontos, hogy megállapítsd mennyit az, amennyit rá tudsz szánni, figyelembe véve azt is, hogy veszíthetsz is. Ezt angolul bankroll-nak hívják, magyarul inkább tőkének nevezhetjük. Ezt úgy kell meghatározni, hogy feszítsd túl a kereteket, ne menjen a mindennapi kiadások rovására, így elkerülhető az eladósodás és az anyagi nehézségek.

 • Örülj a nyereményeknek, de ne veszítsd el a fejed! Egy jó nyeremény után örülj a nyereségednek, de ne kezdd el gondolkodás nélkül feltenni az összest egy következő mérkőzésre.

 • Ne fuss a veszteségek után! Ha veszítesz egy fogadáson, akkor ne akard egyből visszaszerezni. Ez egy olyan hiba, ami sokszor csak még nagyobb bukáshoz vehet – soha ne fogadj indulatból!

 • Ne szívből fogadj, kerüld a kedvenc csapatodra vagy hazai válogatottra való fogadást. Az ész és a szív nem mindig ugyanazt akarja. Mondhatnánk azt is, hogy ha online fogadsz, akkor ne szimpátiából, hanem hideg számításból tedd meg a téteket. Akár a saját csapatod ellen is.

 • Kerüld az élő fogadást. Az erre szakosodott fórumokon azt írják, hogy az élőben megtett tétek több mint 50%-az az összes tétnek, és ezek kb. 70%-a adja a bukmékerek nyereségét. Ez a miatt van, hogy az élőben fogadókat gyakran befolyásolják az aktuális események.

 • Kerüld a rizikós téteket. Javasoljuk az olyan fogadásokat, ahol magas a rizikó, illetve a kombinációs tétek sem biztos, hogy a legjobbak számodra.

 • Felejtsd el a tündérmeséket. A sportfogadásban nincsenek varázsreceptek, vagy biztosított nyereményeket biztosító módszerek. Csak azok lesznek gazdaggá, akik beleteszik, amit kell. A martingale stratégia sportfogadásnál, vagy éppen a sportfogadás matematikai alapokon mind álom, nem működnek a valóságban.

 • Használd ésszel a “cash out” lehetőségét. A Cashout egy olyan lehetőség, amivel maximalizálható a nyereség, de csak akkor, ha ésszel használod. Minél több tapasztalatot szerzel, annál jobban tudod, hogy mikor érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

Elindulás a sportfogadás útján

Elkészítettük számodra a legjobb online fogadási oldalak összehasonlítását, a bónuszok és a kifizetések alapján rangsorolva. Így segítünk neked elindulni az online sportfogadás útján. Érdemes megnézni, hogy van olyan oldal, ahol több alkalommal is bónuszhoz juthatsz.

A legjobb Magyarországról legálisan elérhető sportfogadási oldalak összehasonlítása.

A top fogadási oldalak

Melyik sportra fogadjak? Tanácsaink a megfelelő kiválasztásához

A legtöbb fogadási oldalon nagyjából két tucat különböző sportágra lehet fogadni. Ezeknek a katalógusa általában a nagyobb sportágakat mind takarja, mint például a labdarúgás, kosárlabda, tenisz, és magyar labdarúgás. Mindenhol meg tudod nézni a teljes listát.

Fogadás labdarúgásra

Labdarúgás tekintetében nagy választék érhető el, hiszen nemzeti és nemzetközi bajnokságok mind-mind fogadhatók. A legjobb sportfogadási oldalak több száz profi bajnokságot listáznak. Magyarországon a foci az egyik, talán a legnépszerűbb sport. Az első profi csapatot 1901-ben alakították, és az óta különleges helye van a focinak a magyarok szívében.

Fogadás kosárlabdára

A kosárlabda is igen népszerű Magyarországon. A Magyar Kosárlabdaszövetséget 1942-ben alapították, és az azóta a 4 kupát is nyert a válogatott.Érdemes lehet a Nemzeti Bajnokság I/A-győztesére fogadni. Ez a legmagasabb szintű férfi kosárlabdabajnokság Magyarországon, amelyen a Magyar Kupát lehet elnyerni.

Fogadás boxra

Magyarország számos nagyszerű boxolót adott már a világnak. A profi boxoló egyik mintapéldánya volt az 1926-ban született Papp László, aki 22 évesen olimpiai aranyat nyert Magyarországnak.

Fogadás röplapdára

Magyarország nem kifejezetten sikeres a röplapdában, de számos más sportág van még ezen kívül.

Fogadás kézilabdára

Magyarország számos arany, ezüst és bronz érmét nyert már kézilabdában mind bajnokságokban, mind az Olimpián. A kézilabda, mint játék, nem a legnépszerűbb, mert ügyes technikát kíván, de a profi sportként a magyarok imádják!

Fogadás e-sportokra

Az elmúlt bő egy évtizedben egy teljesen új ágazat is megjelent a bukmékereknél: a videójáték-bajnokságok! Hiszen az e-sportban is ott a sport. Az egyik legnépszerűbb az e-sportok terén a CS:GO. Ez egy alapvetően kompetitív játék, ami hamar az egyik vezető online eseménnyé nőtte ki magát, amit milliók követnek nyomon. További népszerű e-sportok: Call of Duty: Warzone, League of Legends és az Overwatch. A lenti táblázatban összeszedtük a kedvenc CS:GO bukmékerjeinket.

A legjobb sportfogadási célokra

Az igazság az, hogy nincs olyan, hogy “a legjobb sport” online fogadáshoz. Ostobaság lenne azt mondani, hogy az egyik sport jobb mint a másik. Vannak olyan különleges, vagy kevésbé mainstream sportok ahol értékes fogadási lehetőségeket lehet találni. Ezeket érdemes közelebbről megismerni, mivel ez a tudás a különbség a véletlenszerűen megtett tétek és a minőségi fogadás között.

Nem tudhatod, hogy melyik sportág vagy verseny a leginkább neked való, melyik a legnyereségesebb, amíg nem próbálsz meg fogadni rá. Ha a nyeremény maximalizálása a cél, akkor van értelme olyan sportra fogadni, ami a legtöbb nyereményt kínálja. Az, hogy melyik sport és melyik bajnokság a legjövedelmezőbb nem csak választás kérdése: az egyenleged menedzselése, a fogadásaid napi szintű követése, és a megfelelő következetések levonása mind nagyon fontos.

GYIK

 • Hogyan fizethetek be a magyar fogadási oldalakon?

  Mi a PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Paysafecard, Bitcoin, Boku használatát javasoljuk.

 • Lehetséges Magyarországon az élő, esemény-közbeni fogadás?

  A sportfogadási ágazat egyik lenyűgöző része kétség nélkül az in-play, azaz a játék közbeni fogadási lehetőség. A legjobb magyar sportfogadási oldalak mind törekednek a legjobb in-play fogadási élményt nyújtani.

 • Átverhet a bukméker oldal? Kifizetik a nyereményem?

  Figyelembe véve a fogadási oldalak üzemeltetőinek rizikóját és céljait, elmondhatjuk, hogy a legtöbbjük érdekelt abban, hogy becsületesen üzemeljenek. Tény, hogy a legrégebb óta üzemelők a legbiztonságosabbak. Vannak feketelistára került bukmékerek, ezek azok, akik a játékosokat átverték. Általános igazság, hogy érdemes megfelelő hírnévvel rendelkező fogadási oldalt választani, közülük is olyat, amelyik Európában regisztrált (többségük a kedvező adózású Máltát és Gibraltárt választják).

 • Hogyan válasszak fogadási oldalt?

  Regisztráció előtt nézd meg, hogy a felhasználó felület megfelel-e neked (letisztult, magyar nyelvű, stb.). A második ellenőrizendő dolog pedig a be- és kifizetési lehetőségek kérdése.

 • Vannak rendszerek, amelyekkel nyerni lehet?

  Nem, nincsenek! Sajnos nincsenek ilyen rendszerek, hiszen ha lennének, akkor a fogadási oldalak már régen csődbe mentek volna. Ugyanakkor vannak olyan módszerek, amelyek csökkentink a veszteség esélyeit, miközben a nyereményt is minimalizálják (nem veszítesz, nem nyersz). Az egyetlen működő rendszer a bölcsesség: csak arra fogadj, amit ismersz, amit elemeztél, és csak olyan pénzzel játssz, amire nincs nagyobb szükséged.

 • Kezdetben milyen tétekkel játsszak?

  Amikor elkezded ezt a fajta “életmódot”, mindig az egyszerűbb dolgokkal kezdd. Egyszerű tétek, szimpla mérkőzések, így láthatod, hogy működik a fogadás, melyek a buktatók. Az egyik alapszabály, hogy előre válaszd meg az eseményeket, hogy megalapozott fogadást tehess. Ami pedig még fontosabb: ne fuss az elveszített tét után, az egyenes út a további veszteségekhez!

 • Mennyi idő, míg hozzájutok a nyereményekhez?

  Az összes online fogadási oldal hasonlóképpen működik: minden játékosnak fenntartanak egy virtuális fiókot, amely kizárja a szisztematikus be- és kifizetést. Általában rendszertelenül végezzük a ki- és befizetéseket, például ha mondjuk, van 100 dollár nyereségünk. A kifizetések ideje változó, néhány munkanapot igénybe vesznek, ritkábban akár 10 napot is, függően a banktól, és attól, hogy belföldi vagy nemzetközi utalásról van szó.

popup

Fogadjon lenyűgöző bónuszt a biztonságos online kaszinóból

10.000 Ft

Szerezd meg a bónuszt
Nem, köszönöm

Blackjack77 sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa Önnek. Ha továbbra is használja ezt a weboldalt, akkor feltételezzük, hogy egyetért vele.

adatvédelmi-irányelvek