Blackjack77 csapat és munka filozófia

Az online kaszinók manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az összes kaszinó asztali játék közül a blackjackre van a legnagyobb kereslet, mivel ez kínálja a legkedvezőbb esélyeket. A nyerőgépekkel és a rulettel ellentétben a blackjack némi tudást és készségeket igényel. Ezért célunk, hogy segítsünk elsajátítani a blackjack alapszabályait és hatékonyabb stratégiákat a kaszinóipar szakértőitől. Ez segíteni fog abban, hogy racionálisabb döntéseket hozzon, és maximalizálja a nyereményeit az online kaszinókban.

A 2019-ben ambiciózus csapatunk által indított Blackjack77 egy olyan weboldal, amely a blackjack elsajátításával kapcsolatos összes kulcsfontosságú kérdéssel foglalkozik, a szabályoktól és az alapstratégiától kezdve a biztonságos szerencsejáték-gyakorlatokig. Az olvasók bővíthetik ismereteiket és fejleszthetik blackjack készségeiket, miközben profi demo játékokkal játszanak, amelyeket csapatunk válogatott és tesztelt.

Szerkesztőség

 • ________

  Szerző és főszerkesztő

  Abraham Davis az egyik szerzőnk és a Blackjack77 főszerkesztője. Szoftverfejlesztőként dolgozott több szerencsejáték cégnél. A blackjack és a póker lelkes játékosa, Abraham szakmai tapasztalatát és játéktudását hozta be, hogy a Blackjack77 a legjobb információforrássá váljon az online kaszinójátékosok számára.

  Ő állította össze a Blackjack House Edge Calculator funkcióját is, a haladó játékosoknak szánt funkciót, amely segít megnézni a saját és a kaszinó esélyeit az adott blackjack játékban, amelyet éppen játszol.

 • ________

  Tartalmi osztály vezetője

  Joanna Nelsen egy írói csapatot irányít, hogy az általunk nyújtott tartalom jól megírt, korrekt és igaz legyen. Joanna újságírói és üzleti háttérrel rendelkezik, több mint 9 éve ír webes tartalmakat. Emellett érdeklik az online kaszinók, és szívesen teszteli kedvenc kaszinójátékainak új variációit. Az évek során gyakorlottá vált abban, hogy segítsen az embereknek megérteni az összetett szerencsejáték-alapelveket, és racionális, jól érvelő döntéseket hozni, ha szerencsejátékról van szó. Joanna a blackjacket a kiszámított kockázat és a stratégiai döntések közötti egyensúly miatt kedveli.

 • ________

  Kaszinó elemző

  Maria Kowalski kaszinóelemző a kaszinóértékelő csapatunkban. Párizsban, Amszterdamban és Krakkóban élt és tanult, és 5 nyelven beszél. Mielőtt csatlakozott a csapathoz, Maria marketingkutatással és analitikával foglalkozott. Élénk személyisége a részletekre való odafigyeléssel, alapos kutatással és kitartással párosulva csapatunk egyik legjobb szakemberévé teszi. Sűrű időbeosztása ellenére Maria szereti a különböző tevékenységeket, mint a blackjack ponton, a fotózás, a pszichológia és a meditáció.

 • ________

  Kaszinó elemző

  Annisa Aksoy az egyik kaszinóelemzőnk, ő kutatja fel az új kaszinókat az irányelveink és minőségi kritériumaink alapján, ellenőrzi a legfontosabb paramétereket, és naprakészen és pontosan tartja a kaszinók nyilvántartását. Mielőtt elvállalta a kaszinóelemzői szerepet, hosszú utat tett meg az ügyfélszolgálati ügyintéző, az IT helpdesk, a bérszámfejtés és az üzemeltetés területén.

  Annisa szeret utazni, különösen Olaszországba, ahol 3 évet töltött Firenzében. Szívesen pókerezik a barátaival, és nagy lelkesedéssel követ minden teniszversenyt, mert ez a kedvenc sportja több mint 15 éve!

 • ________

  Felelős szerencsejáték projektek vezetője

  Vincent Martin hamburgi székhelyű, széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett az üzleti ügyek, a marketing, a póker és a sportfogadás területén. Ő vezeti a Responsible Gambling projektjeinket, és a jelenlegi szabványok javításával kapcsolatos kérdések széles körét kezeli, részt vesz a kaszinóelemzésben és az értékelési folyamatban is.

  Vincent szeret hálózatépítéssel foglalkozni, focizni a barátaival vagy petanque-ozni a családjával, utazni és jó könyveket olvasni.

Csak a legjobb kaszinókat választjuk ki

Amikor online kaszinókat keresünk, ügyelünk arra, hogy értékeljük az általuk kínált különböző tényezőket. Ezt azért tesszük, hogy csak olyan biztonságos online kaszinókat ajánljunk Önnek, amelyek a legjobb játékélményt nyújtják.

 • BANKI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BIZTONSÁG

  Megértjük, hogy személyes és pénzügyi adatai biztonságban tartásának fontosságát. Értékelési folyamatunk során ellenőrizzük, hogy a kaszinók rendelkeznek-e érvényes SSL titkosítással, különös figyelmet fordítunk a kaszinó engedélyének ellenőrzésére, meggyőződünk róla, hogy azt egy törvényes szabályozó hatóság állította ki, ellenőrizzük, hogy a kaszinókat független hatóságok, például az eCOGRA szabályozza-e, teszteljük a játékokat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem manipuláltak. Arra is ügyeljünk, hogy a befizetési folyamat egyszerű legyen, a kifizetéseket elég gyorsan feldolgozzák, és a kaszinók által megadott határidőn belül ki tudja venni a nyereményét.

 • BÓNUSZOK ÉS PROMÓCIÓK

  Kaszinóelemzőink a kaszinók által kínált mindenféle bónusztípust ellenőriznek. Kiválasztjuk a legmagasabb üdvözlő bónuszokkal rendelkező kaszinókat, és meggyőződünk arról, hogy a bónuszfeltételek tisztességesek. Folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy az egyes kaszinók milyen gyakran kínálnak új bónuszokat és különleges ösztönzőket tagjaiknak. Ellenőrizzük a kaszinók hűségprogramjait is, és értékeljük, hogy azok előnyei valóban tisztességesek és előnyösek-e a játékosok számára.

 • MOBIL ÉLMÉNY

  Teszteljük a kaszinójátékokat iPhone, Android és táblagépekről, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy 1) a játékok gyorsan töltődnek-e be 2) jól optimalizáltak-e a kis képernyőkre 3) a mobileszközök felhasználói számára kínált speciális bónuszok valóban elérhetőek-e, 4) a kaszinóalkalmazások gyorsan töltődnek-e be, jó elrendezéssel és széles játékválasztékkal rendelkeznek-e.

 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Értékelési folyamatunk során ellenőrizzük az egyes kaszinó adatvédelmi irányelveit, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy garantálják a játékos adatai biztonságát. Megpróbáljuk felsorolni csak azok a kaszinó márkákat, amelyek biztosítják az ügyfélszolgálat 24/7.

Küldjön üzenetet

 • Név
 • Email
 • Tantárgy

Szeretném megkapni bónuszajánlatok

Betöltés
___
Játssz pénzt

Próbálkozz blackjack ajánlott kaszinókban!


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/blackjackworld.com/pages/aboutus.htm on line 1094
popup

Fogadjon lenyűgöző bónuszt a biztonságos online kaszinóból

Szerezd meg a bónuszt
Nem, köszönöm

Blackjack77 sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa Önnek. Ha továbbra is használja ezt a weboldalt, akkor feltételezzük, hogy egyetért vele.

adatvédelmi-irányelvek