Használati feltételek

HASZNÁLATI FELTÉTELEK

FELTÉTELEK ELFOGADÁSA

blackjack77hungary.com (Mezei) áll rendelkezésre minden felhasználó számára. Az információk, dokumentumok, referenciák és szoftver (Materials) és a nyújtott szolgáltatások itt az alábbi felhasználási feltételeket. Amennyiben a felhasználó a 21 év alatti, akkor el kell olvasnia ezt a papírt jelenlétében a szülő vagy törvényes gyámja. Amennyiben a felhasználó vagy felhasználói szülő / gyám nem ért egyet az alábbi feltételek szerint, akkor ne használja a webhely ezentúl. A Honlap használatával vagy az anyagok vagy szolgáltatások, Ön automatikusan elfogadja a Felhasználási feltételeket. blackjack77hungary.com fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa, és megváltoztathatja a Felhasználási feltételek saját belátása szerint. Ha továbbra is használja a weblapot, miután bármilyen változás a Felhasználási azt úgy kell tekinteni, hogy állami Ön elfogadja a módosításokat. Továbbá bármilyen használata a Materials, alkalmazandó külön szabályok is, az extra feltételeket, hogy itt leírtaktól, a Felhasználási Feltételeket. Minden kiegészítő és extra feltételeket fognak referenciának az alábbi Felhasználási feltételek. Megsértése ezek közül bármelyik Felhasználási feltételek vezet automatikus működési engedélyének megszűnését és a hozzáférést a webhely, és a felhasználónak kell megsemmisíteni minden letöltött vagy kinyomtatott anyagok az oldalról.

SZELLEMI TULAJDON

A Marks (amely tartalmazza a logók, védjegyek és szolgáltatási jegyek) a helyszínen talált olyan tulajdonságai blackjack77hungary.com vagy más harmadik felek. Bármely használata a Marks tulajdonosa a webhely más harmadik fél tilos. Anyagok és szolgáltatások blackjack77hungary.com szerzői jogvédelem és más törvények a szellemi tulajdon, ezért jogosulatlan használata őket tekintik sérti az ilyen törvények. blackjack77hungary.com felhasználók nem rendelkeznek semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos jogot bármely szabadalom, szerzői jog, védjegy vagy üzleti titok info az anyagok és / vagy szolgáltatások. Bármely felhasználásra (például újraírás, másolás és fordítás) az információ található az oldalon (például dokumentumok és fotók) nélkül írásbeli engedélye Oldal tilos. Bármelyik berendezése az információk alább nem tesz megadását, illetve garantálni semmilyen engedélyt semmilyen szerzői jogokat vagy szabadalmat.

Küldés bármilyen anyagok, információk, módszerek, ötletek és koncepciók (visszajelzések) az oldalon, a felhasználó elfogadja és tudomásul veszi, hogy:

visszacsatolások nem tartalmaznak a védett és bizalmas információkat;

blackjack77hungary.com nem szándékosan vagy vállal kötelezettséget bármilyen kifejezett vagy vélelmezett bizalmasan kezeli a visszajelzések;

A blackjack77hungary.com van, és jogosult használni, vagy nyilvánosságra semmilyen Feedback bármilyen célra egy belátása világszerte;

A visszajelzések tulajdonába kerül a blackjack77hungary.com, kötelezettség nélkül bármilyen a felhasználó számára;

blackjack77hungary.com nem nyújt kártérítést vagy megtérítését bármilyen.

GARANCIÁT ÉS FELELŐSSÉGKIZÁRÁSOK

A weboldal összes felhasznált anyag és szolgáltatásokra „IS”. blackjack77hungary.com lemond az összes kifejezett vagy beleértett garanciát beleértve de nem korlátozva implicit GARANCIÁJÁT ÉS fitness egy meghatározott célra, TELJES KERETEI VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK. blackjack77hungary.com nem lehet, és nem garantálja, hogy akár a SITE; Illetve bármilyen tartalmat, ANYAGOK, INFORMÁCIÓ, TERMÉK (beleértve a szoftvert) és / vagy szolgáltatások elérhetők az Ön VAGY AZ OLDALON; A SZERVER; Vagy e-mail érkezett blackjack77hungary.com vírusmentes ÉS / VAGY MÁS harmfull ALKATRÉSZEK blackjack77hungary.com nem vállal felelösséget semmilyen kárért, felmerülhet a használata a helyszín vagy bármilyen tartalom, információ, ANYAGOK termékek (beleértve a SOFTWARE) ÉS / VAGY szolgáltatás közül választhat vagy azon keresztül a webhelyen, beleértve, de nem kizárólagosan a VÉLETLEN, BÜNTETŐ közvetlen, közvetett, illetve következményes kárért, beleértve de nem korlátozódik a KÁR, amely miatt adatvesztéssel VAGY PROFIT, HA figyelmeztetett annak lehetőségéről KÁRESEMÉNYRE. FELHASZNÁLÓK VESZI ÉS ELFOGADJA, HOGY AZ AZ OLDAL saját FELELŐSSÉGÉRE.

Bármilyen hibát, beleértve a műszaki vagy egyéb, nyomdai hibák és pontatlanságok lehetséges. blackjack77hungary.com fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen változás a szolgáltatások és anyagok a weboldalon bármikor előzetes értesítés nélkül.

Az anyagok és / vagy szolgáltatások az oldalon lehet elavult, és blackjack77hungary.com nem vállal kötelezettséget semmilyen frissíteni az ilyen anyagokat vagy szolgáltatásokat.

Minden a linkeket harmadik fél oldalak nem a kontroll, illetve felelősségét blackjack77hungary.com.

blackjack77hungary.com semmilyen felelősséget nem avatkozik be más honlapot, amely akkor dönthet úgy, hogy a hozzáférés és kapcsolódik az oldalon keresztül. A linkeket ezen az oldalon nyújtott pusztán a kényelem és blackjack77hungary.com nem tart és nem hagyja jóvá és nem fogad el semmilyen felelősséget ezen weboldalak tartalmáért.

KÁRTALANÍTÁS

Felhasználók elfogadják, hogy kártalanítja és blackjack77hungary.com és összes tulajdonosok, leányvállalatait, co-szövetségesét, ügynökök vagy más partnerek és alkalmazottak ártalmatlan bármilyen felelősség, veszteség, igény vagy követelés, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat is, amelyeket egy harmadik fél miatt vagy fakadó tartalmi felhasználók által beküldött, közzétett vagy adási a webhelyen keresztül (beleértve, de nem kizárólagosan a Felhasználói tartalom), ezek használata a honlap, a kapcsolat a honlap, hogy megsérti a Felhasználási feltételeket, vagy azok megsértése bármely más személy vagy szervezet törvényes jogait.

popup

Fogadjon lenyűgöző bónuszt a biztonságos online kaszinóból

Szerezd meg a bónuszt
Nem, köszönöm

Blackjack77 sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa Önnek. Ha továbbra is használja ezt a weboldalt, akkor feltételezzük, hogy egyetért vele.

adatvédelmi-irányelvek