Blackjack szabályok

Az útmutatónkból meg tudod tanulni, hogyan kell profi módon blackjack-et játszani kaszinóban. A legfontosabb dolog megtanulni megtenni a téteket; a fogadási lehetőségeid nem nagyok, szóval arra kell helyezni a hangsúlyt, hogy milyen tétek ajánlottak a lapjaidhoz mérten.

Amikor játszani tanulsz, oda kell figyelj arra, hogy a játék egy nagyon egyszerű tényen alapszik: az osztó lép utoljára. Azzal együtt, hogy az osztó döntései kötelezőek a játék szabályainak megfelelően, az első, aki kockáztatja, hogy meghaladja a 21-et, és veszít, az mindig a játékos.

Nem számít, hogy utána az osztó is túllépi: a tény, hogy elvesztetted a téted, már győzelem a kaszinónak. Ezt nagyon fontos észben tartani, amikor játszol. Tanulj profiktól, és a legjobb tippeket fogod kapni!

Ugyanez vonatkozik a 21 blackjack-re is. Szerencsére a világ legtöbb internetes kaszinója szabadságot biztosít, szóval gyakorolhatunk és koncentrálhatunk a tanulásra. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent nem tudsz a játékról, és hogy mennyire szórakoztató tanulni!

A blackjack szabályai

Vannak szabályok, melyek minden játékfajtára vonatkoznak, mint például az, hogy az osztó lapot húz 16-nál; de az első dolog, amit tegyél, hogy átnézed a játék/asztal szabályait.

A legjobb játékszabályok azok, melyek több előnyt adnak a játékosnak, mint a háznak, de tudnod kell, hogy az ilyen játékok mindig a kezelő előnyét jelentik.

A legegyszerűbb blackjack szabályok:

  • Az a győztes, akinek a lapjai összege közelebb van a 21-hez a ház és a játékos közül. A játékosok külön tesznek tétet a ház ellen, de egymás ellen nem játszanak.
  • A figurás lapok és a 10-es tíz pontot érnek, a többi kártya a ráírt értéket képviseli, nincsenek jokerek, és az ász 1-et vagy 11-et érhet a játékos döntése szerint.
  • Az összes szabályzatban automatikusan a játékos nyer, ha egy ászt és egy 10-et érő lapot kap, amit Blackjack-nek hívnak, ha az osztó nem ászt kap. Ha az osztónak ásza van, visszakapod a tétedet. Az ilyenek általában 3 a 2-hőz vagy 6 az 5-höz fizetnek. Mindig próbálj meg 3 a 2-höz fizető asztalnál játszani, mert ez előnyt jelent neked.
  • Egy másik standard szabály a „biztosítás” lehetősége. Azt jelenti, hogy felteheted még a felét a tétednek, ha ászt kap az osztó, és ha blackjack-je lesz a kör végén, megnyered az osztást. Később kiderül, hogy soha nem kellene ezt a lehetőséget használnod.
  • Kettéoszthatod a lapjaidat, ha két ugyanolyan kártyát kapsz. Néha még többször is megteheted ezt, ha megint ugyanolyan kártyát kapsz.
  • A hivatalos blackjack szabályok szerint esély kapsz, hogy „megduplázd” a téted, ha csak egy kártyát kérsz. Viszont ekkor nem kérhetsz több
  • lapot.

Egyes esetekben az osztó meg kell álljon 17-nél, de nem mindig. Itt van a hard és a soft 17-es játékokban a különbség.

Még találkozhatsz más blackjack szabályokkal is, melyeket a kaszinó határozhat meg. Például jackpotok vagy más különleges nyeremények.

Hogy nyerj a blackjack-ben

Az alaptippjeink segítségével érezhető fejlődésen fogsz keresztülmenni, csak tartsd be ezeket.

Lehetséges folyton nyerni blackjack-ben?

Sokan kérdezik, hogy miként lehet nyerni a kártyák számolása nélkül. A blackjack az a kártyajáték, amiben a háznak a legkevesebb előnye van. Ez lemehet akár 0.5%-ra, de soha nem éri el a 0%-ot.

Ha a tanácsaink szerint játszol, nagy esélyed van nyerni. Fontos, hogy nyomtasd ki vagy mentsd el a telefonodon a táblázatokat, hogy bármikor meg tudd őket nézni, és egyre többet tudj a játékról.

A legjobb mód a nyerésre a türelem és a statisztikailag jó lépések megtétele, még ha a józan észnek ellent is mondanak.

Betöltés
___
Játssz pénzt
popup

Fogadjon lenyűgöző bónuszt a biztonságos online kaszinóból

10.000 Ft

Szerezd meg a bónuszt
Nem, köszönöm

Blackjack77 sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa Önnek. Ha továbbra is használja ezt a weboldalt, akkor feltételezzük, hogy egyetért vele.

adatvédelmi-irányelvek