Blackjack stratégia

Üdvözlünk a Blackjack Stratégia útmutató részében, ez a legfontosabb állomása a tanulásnak. Rengeteg információt találsz itt, de ne ijedj meg, csak egy pár dolgot kell átnézz, mielőtt elkezdenél játszani.

Mielőtt a stratégiába belemerülnél, meg kell állapítsd, hogy milyen típusú blackjack-et játszol. Az első dolog, hogy hány paklival játszanak az asztalnál. A legtöbb programozó leírja ezt az információt. Utána tudd meg, hogy kell-e lapot húzzon az osztó a Soft 17-nél.

Blackjack Stratégiák

Már majdnem készen állsz, hogy olyan híres online kaszinókban játssz, mint a NetEnt, Playtech, RealTimeGaming és sok más. Amikor átolvastad a következőket, lépj tovább a játékhoz.

Egypaklis Blackjack stratégia - Soft 17 és Hard 17

A játékmód szabályai: megduplázhatsz bármilyen két lapot, ha már kettéosztottad őket, akkor is, és feladni nem lehet. Az osztó NEM kell lapot húzzon 17-nél (S17 szabály). A következő szabályok szerint játszva őrületes -0.15%-os az esélyed.

Hogyha ugyanezek a szabályok, de az osztó húzhat a Soft 17-nél (H17 Szabály), a ház előnye nő egy kicsit, elérve a +0.04%-ot.

Egypaklis Blackjack stratégia - Soft 17 és Hard 17

Kétpaklis Blackjack Stratégia - Soft 17 és Hard 17

Ugyanazokkal a szabályokkal, csak két paklival játsszák, és az osztó meg kell álljon 17-nél minden esetben. Így a ház előnye +0.20%. Nem olyan sok!

Kétpaklis Blackjack Stratégia - Soft 17 és Hard 17 photo 1

De ha a ház húzhat lapot 17-nél, akkor az előnye +0.40%-ra emelkedik.

Kétpaklis Blackjack Stratégia - Soft 17 és Hard 17 photo 2

4 paklis blackjack stratégia - Soft 17 és Hard 17

Az internetes kaszinó szabályai változatlanok: bármilyen két lapot lehet duplázni és nem lehet feladni. Az osztó nem húzhat 17-nél. Ha ezt a stratégiát használjuk, a ház előnye +0.38%.

4 paklis blackjack stratégia - Soft 17 és Hard 17 photo 1

Ha az osztó húzhat 17-nél, az előnye +0.59%-re emelkedik. Ez minden, amit erről a stratégiai táblázatról tudni kell. Minden esetben kövesd ezt a stratégiát, hogy tökéletesen működjön.

4 paklis blackjack stratégia - Soft 17 és Hard 17 photo 2

Sok profi ezeket a táblázatokat használja a 6 és 8 paklis játéknál is, de több pakli mindig a ház előnyét növeli.

A Blackjack Switch játék

Ha ki szeretnél próbálni új dolgokat, ez biztos tetszeni fog. A ház előnye +0.58%, ha optimálisan játszol. Ez nem számít csalásnak, csak útmutatónak. Még jó, hogy senki nem látja, hogy mit csinálunk a nappaliban!

A Blackjack Switch játék

Többpaklis blackjack stratégia táblázat

Ez a táblázat olyan játékokra jó, ahol lehet duplázni kettéosztás után bármilyen két lapot, és 6 pakli kártyával játszunk. Ez az egyik legfontosabb táblázat a játék során. A ház előnye +0.66%.

Többpaklis blackjack stratégia táblázat

Játssz a pénz legjobb kaszinók!

4.9/5
Jackpotjoy Bónusz 1. betét $150 F&F HATÁSKÖRÉBE ESIK
Játssz most
4.7/5
Casumo Bónusz 1. betét $120 F&F HATÁSKÖRÉBE ESIK
Játssz most
4.8/5
888 Casino Bónusz 1. betét $888 F&F HATÁSKÖRÉBE ESIK
Játssz most
4.5/5
Jackpotcity Bónusz 1. betét $150 F&F HATÁSKÖRÉBE ESIK
Játssz most

Hogyan számold a lapokat a blackjack-ben?

Ok, most már túl komolyan veszed! A lapok számolása az egyetlen módja, hogy te legyél előnyben. Nem illegális az Egyesült Királyságban, hogy egy lapszámoló stratégiával rendelkezz, de a kaszinók mindig odafigyelnek erre.

Hogyan számold a lapokat?

Sok módja van a lapszámlálásnak. Most megosztunk veled egyet ezek közül.

Először az alapstratégiáját kell megtanuld a blackjack-nek:

Hogyan számold a lapokat

A második lépésben értékeket kell adj a lapokban. A Hi-Lo módszert ajánljuk. 2-től 6-ig +1-et, a 7, 8, 9 0-át, a többi lap pedig +1-et ér.

Már félúton vagy. A minimum téttel kell játssz egy ideig, hogy információt gyűjts.

Már elhatároztad, hogy mennyi pénzzel és milyen tétekkel fogsz játszani. Azt ajánljuk, hogy a minimummal kezdj és 1000 tétes pénzösszeggel szállj be. Így az esélyeid a vesztésre 1%-osak.

A következő lépés, hogy használd az információt. Oszd el a számot a paklik számával, és eszerint tedd a tétet. Ne felejts el gyakorolni, mielőtt pénzben játszanál.

BlackJack videók
Hogyan kell játszani Blackjack Megtanulják, hogyan kell játszani Blackjack segítségével ez a bemutató. Megtanítjuk, hogyan válik egy blackjack játékos Az összes videó