Bónuszok a blackjackben

Az online blackjack nemcsak a szerencsét, hanem a készségeket és a taktikát is ötvözi, ezért ez a játék nagyon népszerű. A kaszinók a kaszinóbónuszok széles skáláját használják a játékosok vonzására. Sokféle bónusz létezik - a befizetés nélküli bónuszoktól a nagyon látványos üdvözlő ajánlatokig. Emellett egyes bónuszok nemcsak az új játékosoknak, hanem a nagy játékosoknak is adhatók.

Vannak olyan bónuszok, amelyeket nagyon könnyű megszerezni, néhányhoz bizonyos feltételeknek kell megfelelni. Mindenesetre a bónuszpénz nagyszerű kiegészítője lesz a bankrollodnak!

A legjobb online blackjack bónuszok

Amikor a legjobb blackjack bónuszokat értékeljük, összehasonlítjuk az összegüket, a fogadási követelményeket és egyéb olyan részleteket, amelyek első pillantásra talán nem tűnnek fel. Itt megtalálhatod a neves online kaszinók legjobb ajánlatait.

Hogyan kaphatsz online kaszinóbónuszt blackjack játékhoz?

 • 1

  Válasszon ki egy kaszinót és regisztráljon

  Válassz egy kaszinót a fenti táblázatból és regisztrálj az oldalon, az egész folyamat nem tart tovább 1-2 percnél.

 • 2

  Elemezd az összes elérhető bónuszt

  Navigáljon a Promóciók menüpontra, és tekintse át a bónuszfeltételeket. Figyelj oda a fogadási követelményekre, és győződj meg arról, hogy a bónusz felhasználható-e arra a játékra, amit játszani szeretnél.

 • 3

  Tegyen befizetést és kapja meg a bónuszt

  Ezen a ponton már csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a számodra kényelmes fizetési módot, befizetsz és kiválasztod a "Bónusz felhasználása" lehetőséget.

 • 4

  Kezdj el blackjack-et játszani valódi pénzért

  Miután megkaptad a bónuszt, élvezheted a kedvenc játékaidat. Ne feledd, hogy a fogadási követelmények a játék típusától függhetnek. Miután megtetted a szükséges számú tétet, kérheted a nyeremény átutalását bankkártyádra vagy e-pénztárcádra.

A blackjack bónuszok sajátosságai

A blackjack bónuszok előnyei

Az online blackjackben a bónuszok segítenek a tétek mennyiségének és minőségének javításában egyaránt. Az üdvözlő bónusz például a befizetésed összegétől függ. Ha a bónusz úgy van feltüntetve, hogy 100%-os bónusz az első befizetésre 200 dollárig, akkor ez azt jelenti, hogy ha 200 dollárt fizetsz be és szeretnéd megkapni a bónuszt, akkor 400 dollár áll rendelkezésedre blackjack játékra.

A blackjack bónuszok hátrányai

Ha szeretnél bónuszt kapni, tartsd szem előtt, hogy minden online kaszinónak megvannak a saját fogadási követelményei, a bónusz elfogadásához szükséges minimális bónuszösszeg. Ezeket bármikor ellenőrizheted a Felhasználási feltételek szakaszban, amelyet általában a kaszinó weboldalának alján helyeznek el.

A bónusz kifizetéséhez szükséges tét összege közvetlen arányban áll a befizetés vagy a bónusz összegével. Például befizetett egy 50$-nak megfelelő összeget. Az online kaszinó 100%-os bónuszt ad. A limit x15+ befizetés. Ez azt jelenti, hogy 15*50$+50$+50$=800$ befizetést kell tenned ahhoz, hogy beváltsd.

A legjobb online blackjack bónuszok

Amikor a legjobb blackjack bónuszokat értékeljük, összehasonlítjuk az összegüket, a fogadási követelményeket és egyéb olyan részleteket, amelyek első pillantásra talán nem tűnnek fel. Itt megtalálhatod a neves online kaszinók legjobb ajánlatait.

A kaszinóbónuszok és promóciók típusai

 • Regisztrációs bónuszok (befizetés nélküli bónuszok)

  Ezt a fajta bónuszt azonnal megkaphatod a regisztráció után a választott online kaszinóban. Az összege általában kicsi, átlagosan $10. Ennek a bónusznak azonban van egy nagy előnye - nem kell semmilyen követelményt teljesítened a megszerzéséhez.

 • Üdvözlő bónuszok

  Ez az egyik legnépszerűbb online kaszinóbónusz. Ahhoz, hogy megkapd, be kell fizetned egy bizonyos összeget (a részleteket megtalálod a kiválasztott kaszinó Általános Szerződési Feltételeiben). Tegyük fel, hogy 50 dollárt fizetsz be, és azt írják, hogy a befizetett összegből 50%-tól 300%-ig vagy annál magasabb bónuszt kaphatsz. Sajnos nincs mód arra, hogy a bónuszösszeget kivegye és azonnal készpénzre váltsa. Ha ez lehetséges lenne, az online kaszinók már csődbe mentek volna. A bónuszt csak akkor tudod kiváltani, ha a feltételekben meghatározott minimális befizetést teljesítetted, és megtetted az előírt számú fogadást. Ha nyertél, az összes nyereményed a személyes számládra kerül, és az online kaszinó által támogatott fizetési szolgáltatók közül az általad választott fizetési szolgáltatóval tudod kiváltani.

 • Napi / heti / havi bónuszok és promóciók

  Ezt a fajta bónuszt általában a hűséges játékosoknak írják jóvá.

 • Játékspecifikus bónuszok

  Az ilyen típusú bónuszokat a kaszinók arra használják, hogy a kiemelt asztali játékok vagy online nyerőgépek játékára ösztönözzék Önt.

 • Eszközspecifikus bónuszok

  Az okostelefonos játékosok bizonyos jutalmakat kaphatnak a regisztrációért.

 • High Roller bónuszok

  A hűséges játékosok további bónuszokat kaphatnak a rendszeres, nagy összegű befizetésekért.

GYIK

 • Hogyan válthatom be a bónuszomat online blackjackben?

  Minden kaszinónak vannak bizonyos követelményei a bónuszpolitikával kapcsolatban, Az esetek többségében feltételeznek bizonyos fogadási követelményeket. Ezek teljesítése után kérheted a nyereményed kifizetését az általad választott fizetési móddal. Általában az első alkalommal néhány személyes adatot kérnek tőled, mint például az életkorod (18 évesnek kell lenned). Általában az ellenőrzési folyamat nem tart sokáig.

 • Használhatok befizetés nélküli bónuszt blackjack játékra?

  A blackjackben a befizetés nélküli bónusz lehetőséget ad arra, hogy ingyen játssz blackjacket, mielőtt elsajátítanád a játékot, és úgy döntenél, hogy valódi pénzért játszol. Ez nem túl elterjedt, de néhány kaszinóban megtalálható.

 • Mi történik, ha jackpotot nyerek a befizetés nélküli bónusz felhasználása után?

  Ha befizetés nélküli bónuszt használsz a fogadások megtételéhez, akkor nem számít, hogy mennyit nyersz, a nyeremény a tiéd. Felhasználhatod a jövőbeni fogadásaidhoz, vagy kiválthatod a kártyádra/pénztárcádra a neked tetsző fizetési móddal.

 • Kaphatok bónuszt az élő blackjack játékért?

  Számos kaszinó kínál bónuszokat az élő blackjackhez, ezért ahhoz, hogy megtaláld őket, részletesebben meg kell nézned a promóciós listát.

 • Nyerhetek valódi pénzt befizetés nélkül?

  A befizetés nélküli bónusz lehetővé teszi, hogy saját pénz elköltése nélkül részesülj további pénzeszközökből. Az egyetlen dolog, amit tenned kell egy ilyen bónusz megszerzéséhez, hogy regisztrálsz egy személyes fiókot az online kaszinóban.

popup

Fogadjon lenyűgöző bónuszt a biztonságos online kaszinóból

10.000 Ft

Szerezd meg a bónuszt
Nem, köszönöm

Blackjack77 sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa Önnek. Ha továbbra is használja ezt a weboldalt, akkor feltételezzük, hogy egyetért vele.

adatvédelmi-irányelvek